DELIVERY ON DEMAND

LEVERING OP AANVRAAG

Wilt u graag een product, onderdeel of document naar een internationale bestemming verzenden of op laten halen? Maak dan gebruik van de delivery on demand service van On Board Courier. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in internationale zendingen op maat. Bepaal zelf waar en wanneer uw zending geleverd wordt met maatwerk transport en onze professionele koerier neemt dit persoonlijk mee – waar ook ter wereld.

We staan voor u klaar bij On Board Couriers!

Neem direct contact op
loopband op het vliegveld

UW VOORDELEN BIJ MAATWERK TRANSPORT

Het grootste voordeel is de snelheid van de levering
De on board courier neemt een rechtstreekse route richting de eindbestemming waardoor wij snelheid kunnen garanderen, met in de meeste gevallen een same day of next day delivery binnen Europa.

Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Uw waardevolle zendingen worden niet uit het oog verloren. De te vervoeren goederen gaan met de on board courier mee in de handbagage (tot 23 kg mogelijk). Dat wil zeggen dat uw kostbare producten, documentatie of onderdelen compleet en onbeschadigd aankomen op de eindbestemming.

Communicatie met koerier

Niet alleen zorgen wij voor een snelle en persoonlijke levering wereldwijd, daarnaast zorgen wij ook voor een goede communicatie tussen onze professionele koerier en u. Door deze communicatie weet u ten alle tijden precies waar onze koerier met uw product of onderdeel is.

Flexibiliteit

U kunt zelf kiezen waar ter wereld, wanneer en bij wie het product, onderdeel of document afgeleverd wordt. Bij delivery on demand diensten krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende aflevermogelijkheden. Dit geeft onze klanten extra flexibiliteit en zijn wij op de gewenste locatie wanneer het u het beste uitkomt.

Snelle douane afhandeling

Lang wachten bij de douane hoeft niet, want dankzij onze ervaring en kennis van douaneafhandeling wereldwijd kunnen onze koeriers direct doorlopen met uw zending.

DE SERVICE VAN ON BOARD COURIERS 

Delivery on demand wil eigenlijk zeggen dat wij zendingen op maat maken op basis van uw opdracht. Dit kan gaan om een levering van deur tot luchthaven (en andersom), maar ook van deur tot deur of van luchthaven naar luchthaven. U kiest zelf waar en wanneer de zending wordt afgeleverd dankzij onze maatwerk transport.

Zodra wij de opdracht binnenkrijgen springt één van onze professionele koeriers in het vliegtuig op weg naar uw gekozen eindlocatie. Dit kan o.a. een vliegveld, een schip, een bedrijf of bij iemand thuis zijn. Welke plek het ter wereld ook is, wij staan voor u klaar!

CONTACT OPNEMEN

Bent u geïnteresseerd in delivery on demand? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!

Neem direct contact op

 

Rijnlanderweg 774
2132 NM Hoofddorp
Nederland


+31 (0)20 3164160

Website laten maken door Dotsimpel