EXPRESS LEVERING

WAARDEVOLLE GOEDEREN VERZENDEN MET SPOED

Wilt u een product, onderdeel of document met spoed naar een andere internationale bestemming verzenden? On Board Couriers regelt het voor u met onze express levering. Als internationale koerier voor spoedzendingen gaan wij razendsnel en secuur te werk. En leveren al sinds 1987 de beste service voor express transport.

Onze professionele koerier vervoert uw express levering persoonlijk naar een bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. Geen bestemming te ver. We staan voor u klaar bij On Board Couriers!

Neem direct contact op
vliegtuig met zonsondergang op de achtergrond

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN ONZE EXPRESS LEVERING?

Heeft u haast om een bepaald product of onderdeel van locatie A naar locatie Z te krijgen? Maakt u zich geen zorgen, want On Board Couriers helpt u snel uit de brand. Of het nu scheeps-, vliegtuig-, fabrieksonderdelen, producten voor in een laboratoria, documenten van overlijden of een spoedzending gaat: wij zorgen ervoor dat het snel op een internationale plek naar keuze wordt gebracht. Wanneer wij de opdracht voor een express levering binnenkrijgen gaan wij direct voor u aan de slag.

Dankzij ons grote team van professionele koeriers zijn wij flexibel en kunnen wij direct de eerstvolgende vlucht pakken. Hierdoor zijn we vaak al binnen een paar uur onderweg én kunnen we (vaak) op dezelfde dag al op uw gewenste locatie zijn om het te vervoeren product of onderdeel af te leveren. On Board Couriers heeft veel ervaring en kennis en daardoor kunnen wij ook razendsnel iedere douaneafhandeling op de plek van bestemming regelen. 

WERELDWIJDE SERVICE

Kiest u voor de express levering van On Board Couriers? Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan voor snelheid, zekerheid en betrouwbaarheid. Of het nu scheeps-, vliegtuig-, fabrieksonderdelen, producten voor in een laboratoria, documenten van overlijden of andere dingen zijn: wij zorgen ervoor dat het snel op een internationale plek naar keuze wordt gebracht.

Wij maken onderscheid in de volgende express leveringen. 

·         SAME DAY DELIVERY BINNEN EUROPA 

Wilt u de zending dezelfde dag nog geleverd hebben binnen Europa? Voor On Board Couriers is dat geen probleem met onze same day levering. Ieder product, onderdeel of document zal razendsnel op een internationale plek naar wens worden gebracht. Wanneer we de opdrachtbevestiging van u binnen hebben schakelen wij direct. Door ons grote team van professionele koeriers kunnen we direct op de eerste vlucht springen, waardoor we snel op de eindbestemming zijn.

·         NEXT DAY DELIVERY BINNEN EUROPA

Ook spoedzendingen die de volgende dag afgeleverd moeten worden zijn geen probleem voor ons. De koerier neemt uw zending per handbagage (tot 23 kilo mogelijk) het vliegtuig in. Op deze manier houden we uw zending goed in de gaten en komt het product op tijd, compleet en onbeschadigd aan. Eenmaal op locatie leveren we de zending af bij de afgesproken contactpersoon.

·         EXPRESS LEVERING WERELDWIJD

Van Amerika tot China en van Australië tot Zuid-Afrika: alles is mogelijk met onze internationale koeriersdiensten. Onze express levering wordt zo snel mogelijk afgeleverd. Met onze ervaren koeriers kunnen wij ervoor zorgen dat uw spoedverzending wereldwijd op persoonlijke wijze wordt afgeleverd. 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ ON BOURD COURIERS

Wilt u graag gebruik maken van onze express levering. Neem dan contact op met On Board Couriers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ook bij vragen of meer informatie kunt u bij ons terecht. Neem gerust telefonisch contact met ons op het telefoonnummer  020-3164160. We helpen u graag!

Neem direct contact op

 

Rijnlanderweg 774
2132 NM Hoofddorp
Nederland


+31 (0)20 3164160

Website laten maken door Dotsimpel