EXPEDITEUR

UW LUCHTVRACHT SPECIALIST

Als het gaat om internationale zendingen, dan is het prettig om samen te werken met een expediteur. Als expediteur zorgen wij ervoor dat uw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd. Ook nemen wij douane afhandeling voor je uit handen. Door onze ervaring en kennis zijn wij bekend met douane formaliteiten waardoor wij direct en zonder problemen kunnen doorlopen.

Neem direct contact op
vliegveld gate

WAT DOET EEN EXPEDITEUR?

Een expediteur is gespecialiseerd in de logistiek van goederen, waarbij er onder andere gebruik gemaakt wordt van luchtvracht, scheepvracht of dedicated transport. Voor zendingen in het binnen- en buitenland bieden wij de mogelijkheid om uw zending op te halen en op te slaan in een eigen magazijn. Hier verpakken wij uw zending en maken we het verzendklaar zodat het tijdig op de afgesproken locatie afgeleverd wordt.

Wij zijn een full-service koeriersdienst. Dat wil zeggen dat wij de volledige logistieke keten voor u regelen, van het verzamelen van de goederen tot het afleveren ervan op de gewenste locatie.

DEDICATED TRANSPORT

Wij verzorgen het transport van goederen van A naar B, waarbij wij veelal gebruik maken van luchtvracht of scheepsvracht. Voor nationale zendingen hanteren wij dedicated transport; dat wil zeggen dat een auto of bus exclusief voor één klant rijdt. Dit zorgt ervoor dat wij snelheid en zekerheid kunnen garanderen. De chauffeur neemt de zending direct rechtstreeks mee naar de eindbestemming, zonder tussenkomst van een andere partij. Ook brengt dit flexibiliteit met zich mee. Last minute wijzigingen zijn geen probleem voor ons!

KLEINE ZENDINGEN VAN WAARDE? ONZE ON BOARD COURIER STAAT VOOR U KLAAR!

Ook een on board courier is een vorm van dedicated transport. Met name voor waardevolle zendingen (tot 23 kg mogelijk) zetten wij een persoonlijke koerier in om uw zending veilig en secuur te transporteren.

Of u nu een vliegtuigonderdeel wilt vervoeren naar Zuid-Afrika, een medisch product nodig heeft in Canada of een belangrijk document in China wilt transporteren. Het is met onze dedicated transport allemaal mogelijk! Alles gaat per handbagage mee het vliegtuig in en zal op een snelle en secure wijze afgeleverd worden bij uw contactpersoon.

On Board Courier staat voor u klaar om producten en onderdelen op te halen vanaf iedere plek. Zodra wij de zending bij u thuis, bij het bedrijf of op de luchthaven hebben opgehaald zullen wij direct onderweg gaan naar de eindbestemming.

CONTACT ON BOARD COURIERS

Wanneer u kiest voor onze één van onze on board courier diensten, dan kunt u de beste service verwachten. Onze drie belangrijkste speerpunten zijn dan ook: snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Wilt u direct contact opnemen omdat u een brandende vraag heeft of meer informatie wilt? U kunt ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 020-3164160. Wij helpen u graag!

Neem direct contact op

 

Rijnlanderweg 774
2132 NM Hoofddorp
Nederland


+31 (0)20 3164160

Website laten maken door Dotsimpel