Koeriersdienst

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ON BOARD KOERIERSDIENST?

Wanneer u producten, onderdelen of belangrijke documenten via een persoonlijke levering op een andere locatie waar ook ter wereld wilt krijgen, dan schakelt u een internationale koeriersdienst in. En wij van On Board Couriers altijd voor u klaar! Uw on board koerier reist met het pakket mee zodat de zending in één directe route bij de ontvanger afgeleverd wordt.

  • Je bent verzekerd van een snelle levering met onze spoedkoerier
  • Persoonlijk en betrouwbaar (de zending wordt niet uit het oog verloren)
  • Rechtstreeks transport van start tot eindbestemming.
  • Zekerheid met douaneafhandeling wereldwijd

Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in een persoonlijke levering van uiteenlopende goederen op een snelle en betrouwbare manier. Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan om ieder product via een zending snel op de gekozen eindbestemming te krijgen. Wij staan voor u klaar bij On Board Couriers!

Neem direct contact op
stilstaande vliegtuig op het vliegveld

BETROUWBARE ON BOARD TRANSPORT

Naast een snelle service staan wij ook bekend om zekerheid en betrouwbaarheid. Onze koeriersdienst werkt als volgt: ieder te vervoeren product of onderdeel gaat persoonlijk in de handbagage (tot 23 kilo mogelijk) van onze professionele koerier mee. Hierdoor zullen wij de zending nooit uit het oog verliezen. Wij zorgen er met onze koeriersdienst voor dat het snel, compleet en zonder beschadigingen aan zal komen. Iets wat met bijvoorbeeld een postlevering nog wel eens anders is.

Heeft u documentatie, een product of onderdeel liever vandaag dan morgen nodig op een andere locatie wereldwijd. Onze on board koerier is razendsnel op iedere locatie wereldwijd.

 

UW INTERNATIONALE KOERIERSDIENST

Met de persoonlijke levering van On Board Couriers staan wij voor u klaar vanaf iedere plek binnen en buiten Europa. Wij halen het product, onderdeel of document vanaf iedere Europese plek op, waarna we snel een vlucht nemen om het product op de eindbestemming te krijgen.

Iedere internationale plek is voor ons mogelijk. Wij nemen het te vervoeren product per handbagage mee het vliegtuig in en leveren het vervolgens snel en secuur af bij uw contactpersoon. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van onze koeriersdiensten dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

Heeft u een grote luchtvracht zending te vervoeren? Dit is geen probleem. Neem dan een kijkje op de website van luchtvracht koerier Your Courriers.

 

CONTACT ON BOARD COURIERS

Wilt u graag gebruik maken van onze on board courier service? Neemt u dan direct contact met ons op. Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!

Neem direct contact op

 

Rijnlanderweg 774
2132 NM Hoofddorp
Nederland


+31 (0)20 3164160

Website laten maken door Dotsimpel