AIR CARGO

LUCHTTRANSPORT

Sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in internationaal transport. Bij On Board Couriers kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende air cargo diensten. Zo kunnen wij o.a. scheeps-, vliegtuig-, en fabrieksonderdelen naar iedere internationale locatie brengen.

Met onze aanpak garanderen wij niet alleen snelheid, maar ook zekerheid. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij bij iedere opdracht snel schakelen en een klantgerichte oplossing bieden voor uw transport. Graag tot ziens bij On Board Couriers!

Neem direct contact op
lufthansa vliegtuig inladen met vracht

PERSOONLIJKE AIR CARGO DIENSTEN

Ook wanneer u medische documenten of laboratoria onderdelen wilt laten vervoeren staan wij voor u klaar met onze eigen on board couriers. Onze professionele koerier zal uw product of onderdeel persoonlijk meenemen in de handbagage (maximaal 23 kg) naar de eindbestemming naar keuze.

Voor het vervoer van ieder product of document, met hoge of lage urgentie, staan wij tot uw dienst. Alles wordt persoonlijk en zorgvuldig door één van onze professionele koeriers afgeleverd op een vliegveld, schip, bedrijf of andere locatie naar keuze.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

WAAROM UW ZENDING IN GOEDE HANDEN IS BIJ ON BOARD COURIERS

De snelheid, betrouwbaarheid en zekerheid van uw zending staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u ons de opdracht geeft om zendingen internationaal te vervoeren, dan kunnen wij dankzij ons ervaren team snel schakelen. Of dit nu om een grote luchtvracht zending gaat dat bestaat uit meerdere pallets of juist kleine, waardevolle zendingen die met een persoonlijke koerier mee moeten.

Daarnaast hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met diverse partners binnen Europa. Dit zorgt ervoor dat wij binnen no time uw zending binnen Europa kunnen bezorgen. Tijdens het transport houden wij u op de hoogte van het verloop en wordt uw zending nauwlettend gevolgd.

GROTE LUCHTVRACHT ZENDINGEN

Luchtvracht is een snelle en betrouwbare manier om goederen over de hele wereld te verzenden. Door ons uitgebreide netwerk van luchthavens, kunnen wij uw zendingen wereldwijd verzenden. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat uw air cargo op tijd en veilig wordt afgeleverd.

Ook hebben wij de mogelijkheid om uw zending in binnen- en buitenland op te halen en in onze warehouse op te slaan, te verpakken en verzendklaar te maken. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op yourcouriers.nl. Hier kunt u uw grote luchtvracht zendingen direct boeken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN ON BOARD COURIERS

Heeft u wat met spoed te verzenden en wilt u gebruik maken van één van onze air cargo diensten? Neemt u dan direct contact op met On Board Couriers.

Via het contactformulier op de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 020-3164160. Wij helpen u graag!

Neem direct contact op

 

Rijnlanderweg 774
2132 NM Hoofddorp
Nederland


+31 (0)20 3164160

Website laten maken door Dotsimpel